Lokaal Dienstencentrum De Wilg

Onder de mensen blijven komen, da's Willebroek

Het Lokaal Dienstencentrum 'De Wilg' wil een ontmoetingsplaats zijn in jouw buurt, waar iedereen welkom is. Heb je zin in een kopje koffie, een frisse pint, een ijsje op ons terras, een gezellige babbel of wil je gratis de krant lezen? Het kan er allemaal. Als dienstencentrum bieden we een bonte waaier aan ontmoetingskansen, sociaal-culturele, vormings- en bewegingsactiviteiten aan, aangepast aan jouw vragen en behoeften. 

In het Lokaal Dienstencentrum vind je ook een ruime waaier van dienstverlenging. Heb je vragen over wonen, zorg en welzijn? Wij zoeken mee naar antwoorden. Het Lokaal Dienstencentrum werkt samen met organisaties, verenigingen, vrijwilligers, enz. en wil haar steentje bijdragen om de buurt aangenaam te maken voor iedereen!

Leer ons kennen

Wij nodigen iedereen uit een bezoekje te brengen aan het Lokaal Dienstencentrum De Wilg. Je wordt er hartelijk ontvangen door het vriendelijk personeel, vrijwilligers en gebruikers, die je graag wegwijs maken in de mogelijkheden die door het LDC geboden worden.