Evenementen

Er valt in Willebroek heel wat te beleven. Jaarlijks kan je terecht op tal van fijne evenementen.

We trappen het jaar af met Wonderlijk Winteren, een warm en gezellig winterevenement met een divers aanbod. Jaarlijks trekt ook onze Carnavalstoet door Willebroek. Eind juni wordt het centrum omgetoverd tot een groots zomerfestival tijdens de Kanaalfeesten en op 11 juli kan je luidkeels meebrullen met Nederlandstalige muziek tijdens Willebroek Zingt.

In september vieren we de historische bevrijding van onze gemeente tijdens de Bevrijdingsfeesten en tweejaarlijks kan je je de dag nadien laten verwonderen door de Grote Internationale Taptoe in het centrum van Willebroek. Het cultuurseizoen openen we met het funky festival Bel-Air Woods, de laatste maandag van oktober kan je rondsnuisteren langs kraampjes en heel wat dieren bewonderen tijdens Willebroek Jaarmarkt. Op 1 en 11 november herdenken we samen tijdens de rouwhuldes en ook de dieren worden niet vergeten op de jaarlijkse Sint-Hubertusviering.

Doorheen het jaar zijn er nog tal van andere activiteiten te beleven zoals de jazzconcerten, Buitenspeeldag, de Verwendag van de bibliotheek, Poutrel Plage, Lokale Helden en nog veel meer. Hou dus zeker onze kanalen in de gaten!