Doe de paasbingo

Ben je het binnenzitten beu? Doe mee met de paasbingo!

De paashaas heeft een ontbijt klaargemaakt en veilig verstopt voor speurneuzen. Maar wij zijn natuurlijk heel benieuwd! Trek je stevige wandelschoenen of laarsjes aan en ga met het hele gezin op zoek naar wat de paashaas heeft verstopt.

Doe mee!

Volg de knooppunten en streep onderweg op jouw bingokaart de cijfers door bij het juiste figuurtje. Tel de eitjes bij de paasklok of de paasmand of kijk welk cijfer er in de buik van het paaskuiken verscholen staat. Als je alle foto's gevonden hebt, blijft er bij elk figuurtje één cijfer over op je bingokaart. Dit vormt de code om het hangslot te openen. Zo kan je ontdekken wat de paashaas verstopt heeft in de kist!

Heb jij de schat kunnen openen? Laat het ons weten en wij belonen jou met iets lekkers. Stuur een mailtje met jouw ontdekking naar info@willebroek.be. Vermeld ook je naam en die van jouw broer of zus die meegeholpen heeft tijdens de zoektocht.

Parcours

De wandeling is zo'n 3,5 km lang. Starten doe je in het midden van de parking aan het Broek (Broekstraat, 2830 Willebroek). Je volgt de knooppunten: richting kp 144 - 145 - 146 - 144. Het volledige plannetje vind je hieronder in de paasbingo.

Hou je tijdens je speurtocht aan coronamaatregelen. Veel plezier!