Als standhouder op de Kanaalfeesten

Met meer dan 10.000 unieke festivalbezoekers op twee dagen tijd, zo'n twintig muzikale topacts, kermis en een gezellige braderie op verschillende locaties in het centrum, zijn de Kanaalfeesten het grootste festival in onze gemeente. Sfeer verzekerd!

De gemeente Willebroek is op zoek naar toffe handelaars, verenigingen en organisaties die willen aanwezig zijn met een stand. Wil je meedoen aan de braderie en zo deel uitmaken van dit groot volksfeest? Laat het ons weten!

Je bent verplicht om zowel vrijdag als zaterdag deel te nemen. Het volledige reglement vind je hieronder.

Hoe inschrijven?

  1. Lees het gemeentelijk reglement braderie en de politieverordening: Kanaalfeesten
  2. Vul het aanvraagformulier volledig in
  3. Verzamel alle documenten die op het aanvraagformulier vermeld staan
  4. Onderteken het aanvraagformulier voor akkoord met het reglement en de politieverordening
  5. Stuur je aanvraagformulier, samen met de gevraagde documenten, vóór 3 mei 2019 naar:

Gemeentebestuur Willebroek
t.a.v. dienst lokale economie
Pastorijstraat 1

2830 Willebroek
e-mail: lokale.economie@willebroek.be

Enkel volledige en juist ingevulde inschrijvingsformulieren worden aanvaard. Laattijdige inschrijvingen nemen we niet aan. Van zodra alle standen ingevuld zijn, krijg je van ons een melding met je definitief standnummer en omschrijving van de locatie van de standplaats. Je ontvangt dan een factuur met overschrijvingsopdracht. Voor de goede gang van zaken vragen wij om geen stortingen te doen voor je de factuur ontvangt

Bij de verdeling van de standplaatsen (behoudens het braderie- en veiligheidsplan) geven we voorrang aan lokale handelaars en verenigingen binnen de gemeente. Overige beschikbare plaatsen kunnen aan ambulante handelaars van buiten de gemeente toegewezen worden.

Voor de inname van een standplaats op de braderie kanaalfeesten betaal je €10,00 per strekkende meter voor de twee dagen. Het gebruik van elektriciteit komt op €7,50 voor de twee dagen. Bij de toekenning van een standplaats ontvang je naast praktische informatie ook een factuur.

Meer info: 03 866 90 30 of lokale.economie@willebroek.be.