Leer werken met je smartphone of tablet

Heb je een smartphone of tablet maar vind je nog maar moeilijk je weg door alle knopjes, applicaties en toepassingen? In samenwerking met het CVO start het Lokaal Dienstencentrum De Wilg in januari 2022 opnieuw met een cursus ‘Leren werken met je tablet/smartphone’ voor beginners.

Leren werken met Android tablet/smartphone 1

Iedere maandag, 9.15 – 12.05 uur, van 24 januari tot 9 mei 2022

Leer hoe je je toestel optimaal kan gebruiken. Surfen op het internet, e-mail, videogesprekken, agenda, contacten … Van de eerste installatie tot het gebruik van apps en andere nuttige tips: je leert het allemaal!

Tijdens de lessen werk je op je eigen toestel. Je hoeft geen voorkennis te hebben. Moet je voor de cursus nog een toestel aankopen, dan geven we je graag vrijblijvend advies.

Leren werken met Android tablet /smartphone 2

Iedere donderdag, 9.15 – 12.05 uur, van 27 januari tot 5 mei 2022

In deze vervolgcursus ontdek je meer over je camera, fotobeheer en synchronisatie naar al je apparaten. Je leert om muziek af te spelen, je toestel te lokaliseren, te gebruiken als gps … Vereiste voorkennis: de eerste lessenreeks gevolgd hebben of vlot met je toestel kunnen werken.

Heb je interesse?

De lessen vinden plaats in LDC De Wilg, Wilgenhof 2 in Willebroek. Schrijf je snel in aan de balie van LDC De Wilg. Deelnemen kost je 64 euro, dat je cash betaalt bij je inschrijving. De balie is elke werkdag geopend tussen 9.00 en 12.30 uur en 13.30 tot 16.00 uur, behalve op dinsdag- en donderdagnamiddag.