Doe mee met de bebloemingswedstrijd

Na een geslaagde eerste editie kan een vervolg niet uitblijven. Ben jij een persoon met een hart voor bloemen? Of hou je meer van de bijtjes? Heb je tijdens de lockdown groene vingers gekregen? Doe dan zeker mee met onze bloemenwedstrijd en wie weet val jij wel in de prijzen!

Ga aan de slag door jouw voortuin of -gevel op te fleuren met kleurrijke bloemen en planten. Ook zonder voortuin kan je creatief aan de slag: denk maar aan leuke gevelbebloeming of kleurrijke bloemen op de vensterbank! Zelfs wanneer je geen groene vingers hebt of niet veel tijd, kan je bijdragen tot een mooi en fleurig Willebroek. Een bloeiende struik of een ‘levende’ krans aan de deur kunnen al een wereld van verschil maken. Wie weet inspireer je ook anderen om mee te doen! Een hele straat die de bloemetjes buiten zet, hoe leuk is dat?

Tijdens de zomermaanden komt een jury langs om je bebloeming te beoordelen. Elke deelnemer wordt beloond met een leuke attentie. De prijsuitreiking waarbij de drie winnaars een extra prijs krijgen, vindt plaats in het najaar.

Wil jij meehelpen om Willebroek op te fleuren? Neem dan zeker deel aan deze wedstrijd en schrijf je in vóór 31 mei! Intussen dragen ook wij als gemeente ons steentje bij met de bebloeming van het openbaar domein.

De inschrijvingsperiode is afgelopen. Tijdens de zomer zal een jury de verschillende deelnemende voortuinen en -gevels een bezoekje brengen.