Doe mee met de bebloemingswedstrijd

Hou jij van een tuin vol bloemen en groen? Wil je wel eens uitpakken met jouw geveltuintje of fleurige vensterbank? Doe dan zeker mee met onze bloemenwedstrijd en val in de prijzen!

Ga aan de slag door jouw voortuin of -gevel op te fleuren met kleurrijke bloemen en planten. Ook zonder voortuin kan je creatief aan de slag: denk maar aan leuke gevelbebloeming of kleurrijke bloemen op de vensterbank! Of doe een aanvraag voor een tegeltuintje via onze website!

Ook zonder groene vingers of met weinig tijd kan je bijdragen tot een mooi en fleurig Willebroek. Een bloeiende struik of een ‘levende’ krans aan de deur kunnen al een wereld van verschil maken.

Wie weet inspireer je ook anderen om mee te doen! Een hele straat die de bloemetjes buiten zet, hoe leuk is dat?

Jury

Tijdens de zomermaanden komt een jury twee keer langs om je bebloeming te beoordelen. Elke deelnemer wordt beloond met een tof geschenk. De jury selecteert drie winnaars, die een extra prijs in de wacht slepen. Deze prijsuitreiking vindt plaats op woensdag 12 oktober in park Bel-Air.

Doe mee

Wil jij meehelpen om Willebroek op te fleuren? Schrijf je in vóór 31 mei! Dat kan via onderstaande knop, of door te bellen of mailen naar onze dienst Omgeving.

Samen voor een fleurige buurt, da’s Willebroek!