Braderie

BraderieOok dit jaar kan je op vrijdag en zaterdag genieten van de gezellige braderie. Je vindt de tenten en kraampjes in de August Van Landeghemstraat.

Op vrijdag verwelkomen we jou met open armen vanaf 17.00 uur. Op zaterdag opent de braderie om 14.00 uur. Tijdens de braderie traketeren we je bovendien op verrassende straatanimatie.

 

Foodstreet

Dit jaar verzamelen we alle eet- en drankstandjes in de Stationsstraat. Je vindt er een ruim aanbod aan heerlijke hapjes en sapjes.

 

Kermis

Ook de kermis is dit jaar weer van de partij. Onze kleinste Willebroekenaars kunnen zich volop uitleven in de August Van Landeghemstraat.

 

Speelstraat

Onze ZOWI-monitoren zetten ook tijdens de Kanaalfeestenopnieuw opnieuw hun beste beentje voor. De Schoolweg bouwen ze om tot een reuze speelstraat. Ga er zeker eens langs en amuseer je met de gekste speeltuigen.

 

Poutrel Plage

Intussen is Poutrel Plage uitgegroeid tot een vaste waarde tijdens de Willebroekse zomer. Geniet op het August Van Landeghemplein van een verfrissend drankje in een opperbeste zomerse sfeer!