Jaarmarkt

Elke laatste maandag van oktober vindt de Jaarmarkt in Willebroek plaats. Een uniek gebeuren vol ambiance voor jong en oud in het centrum van Willebroek. Je kan er gezellig rondkuieren tussen de vele kraampjes, genieten van lekkernijen, een bezoekje brengen aan de dierenmarkt of een adrenalinekick krijgen op de vele kermisattracties...

Standplaats

De gemeente is op zoek naar toffe handelaars, verenigingen en organisaties die tijdens de volgende editie van de Jaarmarkt aanwezig willen zijn met een stand.

Wil je op maandag 25 oktober 2021 graag deelnemen aan de jaarmarkt en zo deel uitmaken van een volksfeest? Schrijf je dan zeker in voor maandag 27 september 2021! 

Inschrijven doe je zo: 

  1. Lees het gemeentelijk reglement Jaarmarkt en de politieverordening. Beide regelgevingen kan je nalezen op www.willebroek.be.
  2. Vul het aanvraagformulier volledig in.
  3. Verzamel alle documenten die op het aanvraagformulier vermeld staan.
  4. Onderteken het aanvraagformulier voor akkoord
  5. Stuur het aanvraagformulier samen met de gevraagde documenten vóór 27 september 2021 naar:

Gemeentebestuur Willebroek 
t.a.v. Dienst Lokale Economie
Pastorijstraat 1
2830 Willebroek
e-mail: lokale.economie@willebroek.be

OPGELET!

Je aanvraag is niet bindend. Enkel volledig en juist ingevulde inschrijvingsformulieren worden aanvaard. Laattijdige inschrijvingen nemen we niet aan.

Na de inschrijvingingsperiode worden alle aanvragen bekeken. In de maand oktober start de effectieve opmaak van het jaarmarktplan én de invulling van de standplaatsen. De aanvrager wordt hierover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Bij de verdeling van de standplaatsen (behoudens het kermisplan jaarmarktkermis) zal er voorrang gegeven worden aan lokale handelaars en verenigingen binnen de gemeente. Overige beschikbare plaatsen kunnen aan ambulante handelaars van buiten de gemeente toegewezen worden.

Voor de inname van een standplaats op de jaarmarkt betaal je  € 1,25 per strekkende meter met een minimum van 4 meter. Het gebruik van elektriciteit komt op € 2,50.  

Bij de toekenning van een standplaats ontvang je naast praktische informatie ook een factuur. Voor de goede gang van zaken vragen wij om geen stortingen te doen voor je de factuur ontvangt.

De gemeente kan besluiten het evenement kosteloos te annuleren omwille van de maatregelen en reglementeringen rond COVID-19 (coronavirus).