Willebroeks vaccinatiecentrum in magazijn van AED Group

De eerstelijnszone Klein-Brabant Vaartland zal beschikken over twee vaccinatiecentra. Voor de inwoners van Willebroek komt er een vaccinatiecentrum in een magazijn van AED Group in Bedrijvenpark De Veert. Inwoners van Bornem en Puurs-Sint-Amands zullen terechtkunnen in sport- en evenementenhal Binder in Puurs-Sint-Amands.

AED zal instaan voor de inrichting van de hal en krijgt de hulp van Event Masters om alles vlot te laten verlopen. Het magazijn ligt naast de Willebroekse brandweerpost en vlakbij de A12. Het is goed bereikbaar met de fiets, auto of openbaar vervoer. Voor wie minder mobiel is, wordt voor een alternatief gezorgd.

Wanneer krijg ik mijn vaccin?

Vanaf 15 februari zijn de vaccinatiecentra operationeel. Inwoners zullen persoonlijk worden uitgenodigd per brief, sms of e-mail. Daarna kun je je digitaal of telefonisch registreren. Als het voorgestelde tijdstip niet past, kun je een ander moment kiezen. Wanneer je een uitnodiging ontvangt, hangt af van je leeftijd en of je tot een bepaalde risicogroep behoort en de beschikbaarheid van de vaccins. Meer informatie over de voorgestelde planning van de overheid, vind je hier.

Vrijwilligers gezocht

We zoeken nog mensen die kunnen vaccineren zoals artsen en verpleegkundigen, maar ook mensen die op andere vlakken hun steentje willen bijdragen, bijvoorbeeld voor het logistieke luik of de administratieve afhandeling van de vaccinatie. Wil ook jij meewerken in het vaccinatiecentrum? Aanmelden kan via onderstaande link.

Vragen?

Zit je met vragen over het coronavaccin? Op www.laatjevaccineren.be vind je de belangrijkste antwoorden. Ook op vaccinatie@willebroek.be kan je met specifieke vragen terecht.