Gezocht: Willebroekse artiesten

Van 8 tot 14 februari 2021 brengt we, samen met Radio Rivierenland, een ode aan de Belgische muziek. Ook lokaal talent zal die week een podium krijgen. De acties kaderen in de Week van de Belgische Muziek.

Overal in Vlaanderen en Brussel worden acties en initiatieven op poten gezet in het kader van de week, om er samen één grote liefdesverklaring aan Belgische muziek van te maken. Ook Willebroek neemt deel aan de festiviteiten. Een week lang speelt Radio Rivierenland elke avond tussen 18.00 en 19.00 uur uitsluitend Belgische muziek. Willebroekse artiesten krijgen tijdens de actieweek een belangrijk aandeel.

De Week van de Belgische Muziek is een initiatief van VI.BE, het aanspreekpunt voor artiesten en de muzieksector, samen met VRT, verschillende spelers uit de muzieksector en diverse media. Met de Week van de Belgische Muziek willen ze de zwaar getroffen muzieksector een hart onder de riem steken.

Laat van je horen

Tijdens de actieweek worden ook onze lokale artiesten in de kijker gezet met live performances en interviews. Daarvoor is de gemeente Willebroek op zoek naar enthousiaste Willebroekse artiesten die hun muziek live (en coronaproof) op de radio willen brengen.

Interesse? Stuur voor 4 februari een mailtje met meer info naar evenementen@willebroek.be!

WvdBM-flyer