De gemeente verkoopt zeven voertuigen

De gemeente heeft een procedure gestart voor de verkoop van zeven voertuigen die niet langer in gebruik zijn. De loten zijn te bekijken op 16 en 17 februari 2021. Bieden kan tot 26 februari 2021.

De verkoop

Het gaat om deze voertuigen:

  • Lot 1: Volvo veegwagen
  • Lot 2: Ford Transit Jumbo
  • Lot 3: Ford Galaxy
  • Lot 4: Toro grasmaaier 
  • Lot 5: Iseki frontmaaier
  • Lot 6: Gesloten aanhangwagen Twins
  • Lot 7: Chevrolet Van SLX Series 

Deze voertuigen hebben geen geldige keuring meer, de keuring dient gedaan te worden door de koper. De koper neemt het voertuig over in de staat waarin het zich bevindt en waarvan hij/zij zich heeft vergewist. Het niet verkrijgen van een geldige keuring is geen reden tot annulering van de verkoop.

De bezoekdagen

Er worden twee bezoekdagen georganiseerd zodat de geïnteresseerde de kans krijgen om de voertuigen te bezichtigen. Deze bezoekdagen gaan door op dinsdag 16 februari en woensdag 17 februari telkens van 8.00 tot 16.00 uur op de terreinen van de Gemeentelijke Werkplaats aan de Jozef Wautersstraat 92 te 2830 Willebroek

Bieden

De geïnteresseerde stuurt onder gesloten omslag een bod op voor het voertuig of de voertuigen naar zijn keuze op het daartoe ter beschikking gestelde biedingsblad. Dit bod dient ten laatste op 26 februari 2021 op de dienst Facility van de gemeente (p/a Pastorijstraat 1, 2830 Willebroek) toe te komen. Het College van Burgemeester en Schepenen kent in een zitting volgend op de laatste dag van de biedingen het goed in kwestie toe aan de meest biedende. In geval van een gelijk bod zal er per loting tussen de tweede hoogste biedingen bepaald worden wie de verkrijger van het voertuig is.

Het volledige verkoopsreglement en het biedingsblad kan je hier vinden.