Stop zwerfvuil! Schrijf je in voor de opruim- en fotowedstrijd

Van 4 tot 10 oktober 2021 vindt de Handhavingsweek plaats. Tijdens die week zetten we extra in op de controle van sluikstorten en op het achterlaten van zwerfvuil.

Tijdens deze week organiseert de gemeente Willebroek ook een actie voor verenigingen, scholen en groepen. Die kunnen zich inschrijven voor twee wedstrijden om zo de Handhavingsweek extra in de schijnwerpers te zetten.

1. Opruimwedstrijd

Schrijf je met je school, je vereniging of met een groepje vrienden in en help tijdens de Handhavingsweek om sluikstort en zwerfvuil op te ruimen. Neem tijdens jouw opruimactie zeker enkele vóór en na foto's en bezorg ze ons via e-mail (info@willebroek.be).

Al het afval kan je binnen brengen bij de gemeentelijke werkplaats (Jozef Wautersstraat 92). Daar wordt je afval gewogen en krijg je een bewijsje mee.

Er zijn mooie prijzen te winnen!

2. Fotowedstrijd

Neem tijdens het opruimen een ongelooflijk originele groepsfoto en bezorg die vóór 15 oktober aan info@willebroek.be. De medewerkers van de gemeente stemmen op hun favoriete foto. De winnaar valt uiteraard in de prijzen!

Zin om mee te doen? Download het inschrijvingsformulier, en bezorg het via e-mail aan omgeving@willebroek.be!