Parkeren aan de Schoolweg opnieuw betalend

- 06 juli 2018 -

In het kader van Willebroek Morgen kreeg de Schoolweg en de Stationsstraat een grootse make-over. Inwoners en passanten kunnen de nieuwe wegenis en het park opnieuw ten volle gebruiken. De werken werden binnen de voorziene tijdspanne uitgevoerd.

 

 

Omdat de werken nu afgerond zijn, komt er ook een einde aan de tijdelijke maatregel die parkeren op de parking aan de Schoolweg gratis maakte. Die maatregel had het doel om deels de hinder voor de omwonenden en handelaars in het centrum te compenseren. Vanaf 9 juli 2018 wordt de parking opnieuw betalend. De gemeente bracht de gebruikers van de parkeerplaatsen reeds op de hoogte via tijdelijke signalisatie aan de parking.

 

Blauwe zone Schoolweg/bibliotheek


In de blauwe zone mag je niet langer dan twee uur parkeren. Deze tijdsduur geldt op elke werkdag, zaterdag inbegrepen, van 9.00 tot 18.00 uur. Je parkeerschijf moet duidelijk zichtbaar zijn en op je dashboard liggen. De parkeerplaatsen aan de bibliotheek worden blauwe zone en kunnen nu door iedereen gebruikt worden. 

doorsturen
Aanmelden

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster