Buurt aan de beurt: Den Brandt

- 20 maart 2018 -

In de komende maand nemen we de wijk Den Brandt grondig onder handen.

 

Twee keer per jaar geven we een Willebroekse buurt een grondige opfrisbeurt. Deze keer is de wijk Den Brandt aan de beurt. We ruimen het zwerfvuil op, voeren kleine herstellingen aan het wegdek en het straatmeubilair uit, verwijderen onkruid en geven het groen in de wijk een flinke onderhoudsbeurt. Verschillende gemeentelijke diensten werken hieraan mee. Eens de buurt proper is, gaan we langs om informatie en tips te geven om de buurt proper en gezellig te houden.


Buurtwandeling

Op zondag 25 maart maken we samen met de buurtbewoners een wandeling door de wijk en stellen we samen een actielijst op van punten die moeten aangepakt worden. We vertrekken om 10.00 uur aan jeugdhuis Perron 4 (Breendonkstraat 13) en komen daar terug samen rond 12.00 uur om verder te praten over de verbeteringen die in de wijk mogelijk zijn. Voor wie mee op wandel gaat, voorzien we een hapje en een drankje.


Actiedagen maandag 23 en dinsdag 24 april

Tijdens deze twee dagen worden de straten in Den Brandt geveegd: Lijsterstraat, Merelstraat, Zwaluwstraat, Vinkstraat, Leeuwerikstraat, Lindenstraat, Kapellenboslaan,Eikstraat, Doornstraat, Dennenstraat en Nachtegaalstraat. Omdat de groendienst, de tornado’s, de veegwagens en de gemeenschapswachten hun werk grondig willen uitvoeren, geldt er in deze straten dan een parkeerverbod.


Infomoment 25 april van 17.00 tot 20.00 uur

Tijdens het infomoment vind je heel wat verschillende gemeentelijke diensten terug op het speelplein aan de Vinkstraat. Als buurtbewoners krijg je er informatie en tips om je buurt proper en gezellig te houden. Ook Ecoso zal aanwezig zijn om herbruikbare spullen mee te nemen.

 

De bewoners van de wijk Den Brandt kregen ook een uitnodiging met een overzicht van alle activiteiten en een bon voor een gratis drankje, een veegborstel en om je fiets te laten graveren. 

doorsturen
Aanmelden

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster