Circus Ronaldo komt naar Willebroek

- 07 maart 2018 -

Op 26, 27, 28 en 29 april slaat Circus Ronaldo zijn tenten op in Willebroek.

 

 

Nanosh Ronaldo behoort tot de zevende generatie van een bijzondere circusfamilie. Met de voorstelling SWING opent hij een nieuw hoofdstuk in een lange geschiedenis van spektakelmakerij en keert hij terug naar de formule van het oude circus en de carnivale. 


Een frisse waaier van speelse allround circusartiesten en muzikanten trekken al hun registers open op maat van de onvervalste swingmuziek uit de "golden fourties". Jonge artiesten van de toekomst spelen met een zwoel ritme van het verleden in een pure beleving van het nu.

Verwacht je niet aan grote dramatiek maar wel aan een swingende mélange van circus en variété. Een donkere melancholie van verweerde glitter en met een oppeppende cadans die je nog meer van je bank laat wippen dan de hippe elektronische beats van de discotheek.

Deze voorstelling zal niet te zien zijn op de gekende festivals of grote theaterhuizen. Net zoals bij de grootvader van Nanosh Ronaldo zal de voorstelling in karavaan stapvoets van dorp tot dorp trekken voor een exclusieve tournee.

 

Donderdag 26, vrijdag 27, zaterdag 28 of zondag 29 april

telkens om 20.15 uur

Parking De Schalk, Stadionlaan in Willebroek

 

Tickets via de webshop.

 

organisatie in samenwerking met CC De Ster

 

 

doorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster