Wonderlijk Winteren, da's Willebroek

- 07 december 2017 -

Snuif tussen 5 en 8 januari de wonderlijke winterse sfeer op in de spiegeltent op de Markt.

 

Op 5 januari 2018 opent de spiegeltent op het Louis De Naeyerplein haar deuren. Vier dagen lang zorgen we voor gezellige (en gratis!) activiteiten waar lijf en leden het warm van krijgen.

 

Op de openingsdag wordt de spiegeltent ingepalmd door Winterwoods. Een avondje met dj's van de bovenste plank: NAK, Geuzz, DJ Dazje, DJ Shizzle le Sauvage en Michael Midnight. Stilzitten is geen optie.


Zaterdag maakt handelaarsvereniging Willebroek Winkelhart de winnaars van haar grote eindejaarsactie bekend. Daarna zorgt Slick Nick & The Casino Special voor swingende livemuziek tijdens het Willebroeks Winterbal.


Op zondag zijn alle Willebroekenaars van harte uitgenodigd om vanaf 11.00 uur samen te klinken op het nieuwe jaar tijdens de Nieuwjaarsdrink. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd! Om 19.00 uur wordt de spiegeltent omgebouwd tot een filmzaal voor een BiBscoop Xtra met 'The Imaginarium of Doctor Parnassus'. Want geef toe, wat is er toepasselijker om te vertonen in een spiegeltent dan… een film over een spiegeltent?  


Ook onze schoolkinderen kunnen genieten van onze spiegeltent. Op maandag 8 januari krijgen zij de schoolvoorstelling 'Meneer Bruin en Meneer Groen' voorgeschoteld.


Zak dus met een fijn gevoel af naar de spiegeltent op de Markt en ervaar de wonderlijke Willebroekse winter.

doorsturen
Aanmelden

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster