Wat vind jij van onze communicatie?

- 14 maart 2017 -

Nog tot 16 april onderzoekt de gemeente hoe ze haar communicatie nog kan verbeteren.

 

De gemeente doet haar best om haar inwoners zo goed mogelijk te informeren. Zo krijgt elke Willebroekenaar onder andere het informatieblad 2830 magazine en UiT in Willebroek in de bus, worden er informatiemomenten met inwoners georganiseerd en vind je allerlei info op deze website en de sociale media.

 

Maar alles kan altijd beter. Graag willen we van jou weten hoe we jullie nog beter kunnen informeren. Daarom vragen we een stukje van jouw tijd om onze enquête in te vullen en je mening te geven.  Iedere Willebroekenaar die ouder is dan zestien, kan nog tot 16 april deelnemen aan de bevraging.

 

Het onderzoek is volledig anoniem maar wie wil, kan zijn of haar contactgegevens invullen om kans te maken op een Willebroekse Kadobon. De gemeente deelt één cheque van 100 euro, twee cheques van 50 euro en vier cheques van 25 euro uit.


Het communicatieonderzoek gebeurt in samenwerking met Memori, het onderzoeks- en expertisecentrum voor communicatie en organisatie van Thomas More. Memori organiseert dit onderzoek ook in andere steden en gemeenten. Zo kan het onderzoek ook inzicht geven in de positie van Willebroek ten opzichte van andere steden en gemeenten wat betreft communicatie.

doorsturen
Aanmelden

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster