Hinder bij wegenwerken

WegenwerkenOpenbare werken zijn een noodzakelijk kwaad om ervoor te zorgen dat de wegen, waterlopen, rioleringen, fietspaden, enz... in onze gemeente in optimale conditie blijven.

 

Dat zoiets gepaard gaat met tijdelijke ongemakken is een feit. Daarom streven we er altijd naar om de werken zo overzichtelijk mogelijk te houden en zo kort mogelijk in tijd.

Via deze pagina blijft u permanent op de hoogte van de vooruitgang van de voornaamste wegenwerken op grondgebied Willebroek. Wil u echter een globaal zicht hebben op alle wegenwerken in en rond Willebroek (inclusief werken in opdracht van de Vlaamse Gemeenschap)? Neem dan zeker een kijkje op volgende website: www.wegenwerken.be.

 

 

Als handelaar ziet u de graafmachines in uw straat liever gaan dan komen. Helaas zijn openbare werken onvermijdelijk, maar niet onoverkomelijk!

 

vanaf 1 juli 2017 kunnen handelaars beroep doen op de hinderpremie voor werken die starten na 1 juli. De hinderpremie is er voor kleine ondernemingen met maximum negen werknemers die ernstige hinder ondervinden van wegenwerken voor de deur. Meer informatie omtrent de hinderpremie en sluitingspremie vindt u terug in de brochure hinder door wegenwerken voor uw deur en ook op de website van VLAIO.

 

 

doorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster