Paasbrunch bij Lokaal Dienstencentrum De Wilg te Willebroek

04/04/2018


Op donderdag 29 maart werd bij dienstencentrum De Wilg het paasweekend ingezet met een feestelijke brunch gecombineerd met een gezellige dansnamiddag. Het dienstencentrum was voor de gelegenheid helemaal aangekleed in ‘paasstijl’.

 

Het keukenteam van het woonzorgcentrum bereidde een heerlijk uitgebreide brunch terwijl de vrijwilligers van De Wilg samen met het personeel zorgden voor een vlekkeloze bediening.

Tijdens en na de maaltijd konden de danslustigen zich uitleven op de tonen van Rudy Hammond.

 

Naast de gewone dagelijkse dienstverlening (maaltijden, wassalon, kap- en schoonheidssalon,…) en de wekelijks of maandelijks terugkomende activiteiten (kaartwedstrijd, bingo, petanque, gezelschapsspelen, turnen, zwemmen, fietsen, computerlessen, infonamiddagen, zitdagen van Rijksdienst voor pensioenen, FOD voor personen met een handicap, …..) organiseert het dienstencentrum regelmatig grotere activiteiten, zoals deze Paasbrunch, een verwenontbijt, Breugelfeest, Kerstfeesten, modeshow, daguitstap naar zee of naar De Kaasboerin,….).

 

Iedereen is welkom bij De Wilg. De cafetaria is elke werkdag geopend van 10.15 uur tot 17 uur. Een overzicht van de activiteiten voor de eerstkomende maand vindt u terug op de website: http://www.willebroek.be/nl/54/content/1344/dienstencentrum.html

doorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster