Uitbreiding van project ‘Vergroen je voortuin’ in Willebroek

31/05/2017


‘Vergroen je voortuin’, het project dat in de Acacialei loopt, kent een vervolg voor heel Willebroek. Gemeente Willebroek breidt het wedstrijdgedeelte uit voor al haar inwoners. Verder zal er op 6 juni een inspiratieavond plaatsvinden die voor iedereen toegankelijk is.


 

Wedstrijd voor alle inwoners

De gemeente Willebroek neemt het initiatief om het project ‘Vergroen je voortuin’ uit te breiden. Het doel van dit project is om voortuintjes van de Acacialei mooi groen te krijgen. Groene voortuinen geven de straat een meerwaarde: ze zorgen voor een aangename woonomgeving. Verder krijgen inheemse planten hierdoor een duwtje in de rug.

 

Om niet enkel de inwoners van de Acacialei aan te moedigen, zal het wedstrijdgedeelte uitgebreid worden naar heel Willebroek. “De gemeente wil zo alle inwoners van Willebroek aansporen om ook hun straat op te fleuren” zegt schepen van milieu Maaike Bradt.  “Bewoners die niet in de Acacialei wonen maken hierdoor ook kans op een prijs ter waarde van € 200. Er zullen maar liefst drie publieksprijzen en twee juryprijzen te winnen zijn.” Je doet mee door een voor en na foto van je voortuin te maken. Specifieke details over de wedstrijd worden op de inspiratieavond meegedeeld.


Inspiratieavond

Om inspiratie op te doen of om meer informatie te bekomen over de wedstrijd, zijn alle bewoners van de gemeente Willebroek welkom op een inspiratieavond. Deze zal op dinsdag 6 juni 2017 van 18.00 tot 21.00 uur plaatsvinden in de lokettenzaal van het oud gemeentehuis, August Van Landeghemstraat 99, 2830 Willebroek. 

doorsturen
Aanmelden

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster