Buurtfeest in Willebroek-Noord

06/04/2017


Buurtbewoners en verenigingen organiseren samen feest en paaskermis in en rond de Mozaïek.

 

Naar oude gewoonte gaat in het paasweekend het buurtfeest met kermis door in Willebroek-Noord.

 

Op 15 april 2017 van 14.00 tot 18.00 uur vindt in en rond de Mozaïek, Appeldonkstraat 60 in Willebroek een buurtfeest plaats.
Het buurtfeest wordt georganiseerd door de verenigingen en buurtvrijwilligers van de Mozaïek.

 

Gedurende de namiddag is er van alles te doen waardoor een deel van de Appeldonkstraat zal worden afgesloten voor verkeer. Een draaimolen en een gocarts-parcours zullen in dit stuk autovrije straat georganiseerd worden. Er wordt ook plaats voorzien voor een rommelmarkt. Iedere inwoner van Willebroek mag gratis een plaatsje van 3 meter innemen mits er ingeschreven is. Inschrijven kan men doen via het e-mailadres samenleven@willebroek.be of telefonisch op het nummer 03/866.91.25. In de Mozaïek is een geefkast, de inhoud van deze kast wordt uitgestald en mag gratis meegenomen worden. De overschot wordt opgehaald door Ecoso (Kringwinkel). Mensen die nog kwaliteitsvolle spullen hebben om weg te geven, mogen deze mee op de tafel leggen.

 

Er worden workshops modelbouwen en planten voor de kinderen georganiseerd. Er zal een springkasteel zijn, waar de jongsten zich op kunnen uitleven, en een panna waar de jongeren kunnen voetballen. Doorlopend is er cafetaria, BBQ etc.

Om 16.00 uur zal de burgemeester de winnaars van de bewonersenquête in de bloempjes zetten. Daarna kunnen kinderen en hun familie met de paashaas een wandeling maken. Aan het einde van de wandeling krijgen de kinderen een verrassing.

 

Ondertussen bestaat de Mozaïek nu zes jaar en gaan er wekelijks verschillende activiteiten door : de modelbouwclub, Transitie Vaartland, bloemschikken, Tapori, Streetaction, Willebabbel, creaclub, keramiekatelier, de koffieklets, tuinieren in de samentuin. Vanaf midden juni organiseren de vrijwilligers op zondagnamiddag een zomerbar in de tuin. Het buurtfeest is dé mogelijkheid om kennis te maken met de activiteiten van de verschillende verenigingen en gezellig samen te zijn in en rond de Mozaïek.    

 

Iedereen die benieuwd is naar de Mozaïek en zijn samentuin of gewoon een leuke namiddag wil beleven, is van harte welkom om langs te komen want de Mozaïek is en blijft een ontmoetingsplaats voor iedereen.

doorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster