Willebroek organiseert vierde Wijkforum

01/12/2016

 

De organisatie Willebroek organiseert op donderdagavond 8 december voor de vierde maal een Wijkforum. Tijdens dit forum kunnen Willebroekse buurtvrijwilligers, buurt- en feestcomités elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. 

 

In Willebroek zijn er een dertigtal buurt- en feestcomités actief die zich jaarlijks inzetten voor activiteiten die het samenleven in de wijken bevorderen. Er vonden dit jaar al 31 buurtfeesten plaats en er komen nog steeds nieuwe aanvragen binnen voor kerstdrinks en nieuwjaarsrecepties.

 

De organisatie Willebroek waardeert de inzet van al deze actieve comités en buurtvrijwilligers en wil hen graag bedanken en ondersteunen. Het wijkforum wordt een gezellig samenzijn waarbij men ervaringen kan uitwisselen en kan leren van elkaar. Daarnaast komt men er meer te weten over de plannen en de projecten van de dienst Samenleven en de Milieudienst. Dit jaar stellen enkele buurtcomités en buurtvrijwilligers hun werking voor. Daarnaast is er een tentoonstelling met artikels, foto’s, flyers, tips,… waar iedereen inspiratie uit kan halen.

 

Het vierde wijkforum vindt plaats op donderdag 8 december 2016 vanaf 19.30 uur in de Lokettenzaal van het Oud-Gemeentehuis, August Van Landeghemstraat 99 te Willebroek. Inschrijven kan bij de dienst Samenleven, Pastorijstraat 1, 03 866 91 25, samenleven@willebroek.be.

 

 

 

 

doorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster