Sorteren - Recycle App

Recycle App

Recyle_App.jpg

Wat zijn de openingsuren van het containerpark in uw gemeente? Waar kan u terecht met afgedankte elektro-toestellen en batterijen?
Wordt PMD deze week ingezameld of volgende week? U vindt het antwoord gewoon op uw smartphone of tablet dankzij de app Recycle!.

 

Recycle! is de naam van de nieuwe mobiele applicatie die Recupel, Bebat en Fost Plus samen ontwikkelden. De app moet de referentie worden voor alle Belgische consumenten die op zoek zijn naar informatie over de inzameling, sortering en recyclage van hun afval. Recycle! bundelt praktische informatie van de drie organisaties en meer dan 25 intercommunales.

 

Recycle! biedt snel toegang tot correcte informatie en een aantal handige tools:

  • Ophaalkalender : naast een week- of maandoverzicht van de inzamelingen in uw gemeente of stad is er ook de mogelijkheid om herinneringen voor de inzamelingen in te stellen.
  • Sorteerwijzer: hier vindt u een overzichtelijke lijst met de sorteerregels voor de meest uiteenlopende types afval – van huishoudelijke verpakkingen tot elektronische toestellen.
  • Inzamelpunten: u kan alle inzamelpunten in uw buurt raadplegen, inclusief de openingsuren van de containerparken.

Vanuit de kaartweergave krijgt u de snelste weg ernaartoe meteen op uw scherm.

Download de app via de Apple App Store (iOS) en de Google Play Store (Android).
De app is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.

doorsturen
Aanmelden

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster