Memorandum medewerkers organisatie Willebroek

De verkiezingen zijn voorbij. Onze gemeente Willebroek staat dus aan het begin van een nieuwe bestuursperiode die het samenleven in Willebroek een eigen richting zal geven. Vanuit de organisatie Willebroek koesterden we de ambitie om een voorzet te bieden voor de toekomstige besluitvorming.

 

Die voorzet is ons ambtelijk memorandum geworden. Tijdens verschillende werkgroepen en tijdens een boeiende diensthoofdenvergadering hebben medewerkers en diensthoofden aan dit memorandum meegewerkt. Op basis van die input kreeg het memorandum vorm. Op het gemeenschappelijk managementteam werden tot slot nog de laatste leestekens geplaatst.

 

Het resultaat van al dit werk kan u hier downloaden.

 

Het memorandum werd bezorgd aan de voorzitters en lijsttrekkers van de verschillende politieke partijen. We hopen dat dit memorandum samen met de politieke partijprogramma’s als basis mag dienen voor de opmaak van het nieuwe bestuursakkoord.

doorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster