Ik leef verstandig

logo ik leef verstandig

 

Willebroek is medeorganisator van de campagne "Ik leef verstandig". Willebroek organiseert deze campagne samen met Berlaar, Bonheiden, Bornem, Duffel Lier, Mechelen, Putte, Puurs, Sint-Amands en Sint-Katelijne-Waver.

 

Met "Ik leef verstandig" wil Willebroek haar inwoners aanzetten om samen milieuvriendelijker te leven. Niet door grootse, dure zaken te doen, maar door kleine gedragsaanpassingen, ieder binnen zijn mogelijkheden!

 

Binnen "Ik leef verstandig" zijn er heel wat zaken die voor de inwoners van Willebroek gratis zijn: planadvies, spoedlessen composteren, infomomenten over verschillende milieuthema's ...

Alle informatie met het aanbod en de activiteiten van "Ik leef verstandig" vind je op www.ikleefverstandig.be.

 

Ik leef verstandig-label

Maar er is meer: als inwoner, vereniging, bedrijf of organisatie van Willebroek kan je voor je eigen acties en activiteiten het "Ik leef verstandig"-label aanvragen.

Belangrijkste voorwaarde voor het verkrijgen van het label is dat het een activiteit of actie moet zijn die stimuleert en inspireert om duurzamer te leven.

Wanneer je het label hebt, krijg je gratis promotie (o.m. door opname op de activiteitenkalender op de "Ik leef verstandig"-website) en ondersteuning van het "Ik leef verstandig"-team.

 

Alle informatie over het label en de voorwaarden vind je op www.ikleefverstandig.be

doorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster