Meldpunt discriminatie

Verdient u als vrouw minder dan uw mannelijke collega, die dezelfde job uitoefent? Dat is discriminatie op basis van sekse / gender. Las u een vacature voor poetsvrouwen en maakt u als poetsman dan geen kans? Ook dat is discriminatie op basis van sekse / gender. De kinderopvang weigert uw kind in te schrijven omdat het een visuele handicap heeft en u weet niet of dat wel wettelijk is? Dat zou discriminatie kunnen zijn op basis van een handicap. Bent u (autochtoon) samen met een vriend (allochtoon) ingeschreven in een interimkantoor en bent u de enige die werk aangeboden krijgt? Zoiets is discriminatie op basis van afkomst.

 

Wordt u gediscrimineerd of bent u getuige van discriminatie. Contacteer dan Unia, de onafhankelijke openbare instelling die discriminatie bestrijdt en gelijke kansen bevordert. Unia luistert, registreert en zoekt mee naar een oplossing. Discreet, in alle vertrouwen en altijd in overleg met u.   

doorsturen
Aanmelden

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster