Bel-Air Woods

- 14 september 2017 -

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 september is het twee dagen feesten tijdens de tweede editie van BEL AIR WOODS.


Vrijdagavond is het Festivalavond. We beginnen om 19.00u op het grote openluchtpodium met The Glucks. Na de Wooly Mammoths zal Lady Linn voor het hoogtepunt van de avond zorgen. Soul Shakers zorgt voor een sfeervolle afsluiter. We maken optimaal gebruik van de mogelijkheden van het park om er een onvergetelijke avond van te maken.

 

Zaterdagnamiddag is een familiedag met tal van attracties, optredens, standjes en workshops. We doen hiervoor een beroep op de Willebroekse verenigingen maar er zal nog veel meer gebeuren. We zorgen ook voor drankjes en eetstandjes en voor springkastelen voor de allerkleinsten. ’s Avonds besluiten we het openingsweekend met een optreden van Ladies of The Sixties. Laat ons hopen dat de weergoden ons die twee dagen goed gezind zijn.

 

Programma

Vrijdag 22 september 2017

19.00 uur The Glucks

20.30 uur Wooly Mammoths

22.15 uur Lady Linn

23.30 uur Soul Shakers

 

 

Zaterdag 23 september 2017

14.00 uur attracties, optredens, standjes en workshops

19.00 uur Ladies of the Sixties


Elke muziekliefhebber is het er over eens : ‘De Sixties’ was het meest opwindende decennium van de 20ste eeuw. De liedjes uit dit gouden tijdperk brachten méér dan alleen wat verstrooiing. De invloeden van de Afro-Amerikaanse artiesten in de populaire muziekindustrie hebben het genre voorgoed veranderd.

Ladies of the Sixties zingen de grootste hits uit deze periode van de bekendste sixties zangeressen. Nummers van Aretha Franklin, Diana Ross, Dionne Warwick, Dusty Springfield, Helen Shapiro, Julie Andrews, Lesley Gore, Martha & the Vandellas, Nancy Sinatra, Petula Clark, Sandie Shaw en vele vele anderen passeren de revue.

De Ladies, Maria Plessers, Elke Buyle, Liesbeth Roose & Annique Janissen worden begeleid door een spetterende 6-koppige liveband.

We worden uitgenodigd om mee te swingen op de tonen van Dancing in the Street, Respect, heatwave, Son of a Preacher Man, Mister Postman en Da Doo Ron Ron of weg te dromen bij Anyone who had a Heart, Somewhere en Will you still love me tomorrow.

doorsturen
Aanmelden

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster