De Vlaamse verbeteringspremie

Wat

De verbeteringspremie is een premie die kan toegekend worden als u, onder bepaalde voorwaarden, werkzaamheden uitvoert.

Deze premie kan toegekend worden als verbeteringswerkzaamheden uitgevoerd werden aan de woning, de woning verbouwd werd om overbewoning te verhelpen of het dak of de zoldervloer geïsoleerd werd.

 

Voor wie

De bewoner of verhuurder van een woning die in het Vlaamse Gewest gelegen is, minstens 20 jaar oud is (deze voorwaarde vervalt als de verbeteringspremie betrekking heeft op het verbouwen van een woning om overbewoning te verhelpen en bij het isoleren van het dak of de zoldervloer) en een niet-geïndexeerd kadastraal inkomen van maximum € 1200 heeft.

Hoe verkrijgen of aanvragen

 

Na het invullen van het aanvraagformulier, stuurt u dit formulier naar Wonen Vlaanderen, Wonen Antwerpen, Lange Kievitstraat 111-113 bus 54, 2018 Antwerpen.

 

Wat meebrengen          

Het aanvraagformulier en een kopie van alle facturen die in aanmerking komen.          

Opgelet: Rekeningen en kastickets komen niet in aanmerking!

 

Procedure

Voor meer informatie rond deze premie en de procedure, kan u terecht op de website van de Vlaamse Overheid. Naast de Vlaamse overheid verlenen ook tal van andere overheden huisvestingspremies indien u investeringen doet die het milieu, de veiligheid, … ten goede komen. Voor een overzicht kan u terecht op de website van Premiezoeker.

doorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster