De Vlaamse renovatiepremie

Wat

Om de kwaliteit van uw woning te verbeteren, ondersteunt de Vlaamse renovatiepremie uw renovatiekosten. De renovatiepremie bedraagt nooit meer dan 10.000 euro en wordt berekend op basis van uw inkomen en de kostprijs van de uitgevoerde werken. Voor eenzelfde woning of bewoner kan in een periode van 10 jaar slechts eenmaal een renovatiepremie worden toegekend.

Voor wie

De eigenaar-bewoner of verhuurder van een woning.

 

Hoe verkrijgen of aanvragen

Na het invullen van het aanvraagformulier en de verzamellijst voor de facturen, stuurt u deze formulieren naar Wonen Vlaanderen, Wonen Antwerpen, Lange Kievitstraat 111-113 bus 54, 2018 Antwerpen.

 

Wat meebrengen          

Het aanvraagformulier, de verzamellijst facturen en een kopie van alle facturen die in aanmerking komen.          

Opgelet: Rekeningen en kastickets komen niet in aanmerking!

 

Procedure

Voor meer informatie rond deze premie en de procedure, kan u terecht op de website van de Vlaamse Overheid. Naast de Vlaamse overheid verlenen ook tal van andere overheden huisvestingspremies indien u investeringen doet die het milieu, de veiligheid, … ten goede komen. Voor een overzicht kan u terecht op de website van Premiezoeker.                                

doorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster